Македонија

Утре без струја дел од корисниците во Карпош и Кисела вода

Утре без струја дел од корисниците во Карпош и Кисела вода

Во понеделник без електрична енергија ќе останат дел од корисниците од скопските општини Карпош и Кисела вода.

Во време од 11.00 до 13.00 часот, корисниците од „Градски Архив“, околните куќи и семафори на крстосницата со ул.„ Московска“ во општина Карпош и корисниците од  ул.„ Ѓорѓи Динката“ во општина Кисела Вода.