Секс

Зошто жените се забавуваат со постари мажи?

Зошто жените се забавуваат со постари мажи?
Зошто жените се забавуваат со постари мажи?

Разликите меѓу партнерите со текот на годините  се зголемуваат, но не е невообичано да видите жена и со 20 години помлад партнер, но и обратно.

Имаат поголемо сексуално искуство

Иако младите мажи се спремни на секс, никому не му е важно за квантитетот. Квалитетот е на цена, а тој е на страната на постарите.

Тие се поопуштени

Знаат да уживаат во моментите, посмирени се и уживаат во животот. И со постар тип можете на забава, но нешто посмиерно и поумерено.

Имаат животно искуство

Една од најголемите предности на забава со постар фарер е неговото животно искуство.

Ќе ве разгали

Можеби затоа што се во свој свет и се грижат за себе, постариот маж ќе ве разгали.

Обично се подготвени на долга врска

Одлична работа кај нив е дека главно се подготвени на сериозна врска.Спремни се да се скрасат и не мора да се докажуваат.

Вообичаено се ситуирани и имаат пари

Сакале да признаеме или не, убаво е кога мажот може да ви пружи повеќе од кафе и хамбургер