Гир ја покажа својата 34 години помлада девојка (ФОТО)

Гир ја покажа својата 34 години помлада девојка
Гир ја покажа својата 34 години помлада девојка

Веројатно сите останале без текст кога Ричард Гир (66) на црвениот тепих прошета со својата 34 години помлада девојка. Гир горделиво ја држел за рака својата девојка Алехандра Силва (32) , на премиерата на филмот „Time Out Of Mind”.

Парот врската ја започнал во јуни оваа година.

Познато е дека последните неколку години познатите од Холивуд преферираат да се забавуваат со помлади девојки, но Гир претерал со оглед на тоа што оваа девојка, според возраста, може да му биде ќерка.

гир