Формирано ново мнозинство во советот на Општина Карпош

Општинскиот комитет на ВМРО-ДПМНЕ за скопскик Карпош преку статус на Facebookо објави дека во советот на општината е формирано ново мнозинство.

„Ново мнозинство во Советот на Општина Карпош!!!

Кога работите се поставуваат на принципиелна основа, во насока за подобро и поквалитетно секојдневие за граѓаните на Карпош, решенијата се можни и едноставни.

Новото мнозинство во Советот на Општина Карпош го сочинуваат 13 советници, ново мнозинство кое ќе ги исполнува потребите на карпошани. ВМРО-ДПМНЕ со 7, ЛЕВИЦА со 4 и ГРОМ со 2 советника во следните четири години ќе го вратат #КарпошНаКарпошани, стои во нивниот фејсбук пост.