Гори „Жито Битола” (ВИДЕО)

Голем пожар избувна попладнево во индустрискиот дел од Битола.

Противпожарните служби заедно со полицијата се веќе на терен.

Над фабриката може да се забележи огромен црн чад.

Според неофицијални информации станува збор за пожар во фабриката „Жито Битола“.

Фотографија: ТВ 21