Изгореа три бараки во кумановско

На 27.02.2024 во 22:23 часот во СВР Куманово било пријавено дека кај излезот за с.Романовце, кумановско, на автопат Скопје-Куманово, настанал пожар во три бараки, сопственост на Д.М. од с.Миладиновци, скопско.

Од екипа на Територијалната противпожарна единица Куманово пожарот бил изгаснат, а повредени лица нема.