Министерот Цветков во посета на Ресен

Министерот за земјоделство, шумарство и водостопанство Михаил Цветков денеска ќе ја посети општина Ресен.

Заедно со градоначалникот на Ресен, Ѓоко Стрезовски, министерот Цветков ќе направи увид на површините кои се зафатени од невремето.