Се рекуструираат улици во Гази Баба

Се рекуструираат улици во Гази Баба

Општина Гази Баба почна со реконструкција на улици со посипување на тампонски материјал. Градежните активности стартуваа во село Стајковци, каде што ќе се реконструираат улици во должина од околу 700 метри.

Оваа активност во следниот период ќе продолжи во сите населени места во општината и ќе опфати реконструкција на улици во должина од 10 километри.

Работите ги изведува фирмата „Адра“ од Скопје.

 

Доколку преземете содржина од оваа страница, во целост сте се согласиле со нејзините Услови за користење.