Сите - Македонија

Прекин во снабдувањето со електрична енергија Утре без струја утре дел од Гази Баба

Утре без струја утре дел од Гази Баба
Без струја утре од 8:30 до 11:30 часот ќе останат корисниците од дел од улицата „Благоја Стефковски“, МТМ Телевизијата и фирмата ДАСТО.

Како што соопштија од Регионалниот центар за управување со кризи на Град Скопје прекинот со електрична енергија е заради закажани технички зафати.