Македонија

Вардар се излеа во центарот на Скопје

Вардар се излеа во центарот на Скопје

По врнежите од  дожд,  дојде до излевање на Вардар во центарот на Скопје.

Настрадаа играчките за деца и дел од урбаната опрема на потегот меѓу стадионот Филип Втори и плоштадот Македонија од страната велосипедската и пешачката патека.