ВИДЕО: Го уапсиле затоа што мислеле дека има пиштол во панталоните, а…

По апсењето полицајците одлучиле да извршат претрес на осомничениот, но на едно не помислиле…

Имено, за време на апсењето полицаецот ја забележал испакнатоста на панталоните кај осомничениот и одлучил да испита дали се работи за оружје.

За среќа не станувало збор за оружје, туку за половиот орган на осомничениот, кој нешто пред тоа земал вијагра.