ВИДЕО I Пенал за СДСМ: А како го изведе Ковачевски!?

Богдан Илиевски ја објави реалната верзија на најновиот спот на СДСМ за изборите во кој лидерот на партијата шутира пенал.

Погледнете за што станува збор:  

https://www.facebook.com/reel/1084493702659871