ВИДЕО: Ова момче има раце како клешти на рак

Американецот Греди Стајлс е роден до ретко пореметување поради кое рацете му изгледаат како клешти на ракови.

Тој раскаѓал за својот татко, кој исто така е роден со вакво пореметување, но покрај другото бил имонструозен убиец.

Греди раскажал дека неговиот татко, кој бил ѕвезда на таканаречениот циркуз на накази бл расист и насилник.

-Тој не злоставуваше. Беше расист. Кога бев мал постојано знаеше да ми рече: „Сега ќе ти дадам причина да плачеш и ќе ме претепаше“, раскажува ова момче.

Неговиот татко во 1978-та година извршил убиство. Го усмртил верениот на својата најстара ќерка. Го убил една вечер пред венчавката.

Иако на судењето го признал убиството, не завршил во затвор. Тој добил 15 години затвор, но бидејќи во Пенсилванија затворите не биле прилагодени за луѓе со поеметување како неговото, му била изречена условна казна.

Во емисијата „Фрикшоу“ Греди раскажал и дека неговиот татко убл платен убиец кој го ангажирала неговата мајка, а сето тоа со цел да го заштити семејството.