Свет

ВОЗНЕМИРУВАЧКО ВИДЕО: Хоророт низ улиците на Париз

ВОЗНЕМИРУВАЧКО ВИДЕО: Хоророт низ улиците на Париз
ФОТО: Ројтерс

Хоророт низ улиците во Париз може да се забележи во новата аматерска видео снимка од масакрот во концертната сала Батаклан во Париз каде терористите, според последниот црн биланс убиле 89 лица.

Еден од посетителите на концертот во салата со својот телефон снимил страшни сцени непосредно пред да упадне полицијата во салата.

Еве што се случуваше во Париз за време на нападите.