Закани за бомби во неколку училишта во Подгорица

Во неколку основни училишта во Подгорица утринава пристигнале пријави за наводно поставени бомби, поради што наставата била прекината, јавува Вијести.

Согласно препораките на Министерството за образование, наука и иновации, наставата во тие училишта денеска најверојатно ќе се одржува онлајн.

Во неколку основни училишта во Подгорица вчера наставата беше откажана поради дојава за бомби кои беа испратени на електронските адреси на училиштата.