Секс

Три типа на мажи кои на жените секогаш им се привлечни

Три типа на мажи кои на жените секогаш им се привлечни

Без сомнеж, постојат три типа на мажи кои никогаш нема да имаат проблем да најдат девојка.Станува збор за привлечност која постои од секогаш, и не е врзана за бракот туку за чиста сексуална привлечност.

Тој е силен и мажествен

Силните алфа мажјаци се со голема количина на тестостерон, набиени фраери кои секогаш привлекуваат внимание. Мажевноста ги пали жените и без разлика на се, ваквите мажи секогаш ќе им бидат интересни на жените.

Тој има стил

Елеганција и пристојност, добро избрана гардероба и друштво, убав парфем и галантен пристап секогаш е привлечен за жените. Иако овие карактеристики ги красат богатите мажи, сепак не е потребно да имате многу нули на сметка, туку само да знаете што жените сакаат. А, тоа е да бидат сакани.

Тој го има „она нешто“

„Она нешто“ може да биде било што. Тоа понекогаш е секси поглед, убав глас, привлечна насмевка, манири и талент, но често произлегува од комплетниот впечаток кој некој го остава.