ФОТО| Дете со посебни потреби не сакаат да го примаат во Детската болница!

233

АЛООО МИНИСТЕРСТВО ЗА ЗДРАВСТВО ЈАВНО АПЕЛИРАМЕ, ДЕТЕ СО ПОСЕБНИ ПОТРЕБИ ВИ УМИРА ПО ХОДНИЦИТЕ НА ДЕТСКА БОЛНИЦА УШТЕ ЕДНУШ ЈАВНО ВИ УКАЖУВАМЕ ДЕТЕНЦЕТО Е СО ПОСЕБНИ ПОТРЕБИ И ВИ УМИРА ПО ХОДНИЦИТЕ И ТОА
….ВО МНОГУ ТЕШКА КРИТИЧНА ЗДРАВСТВЕНА ПОЛОЖБА!!!

ВО ОВИЕ МОМЕНТИ ПРЕД НЕКОЛКУ МИНУТИ ДИРЕКТНО ОД МАЈКАТА НА ТЕШКО БОЛНОТО МОМИЧЕ ГИ ПРИМИВ ИНФОРМАЦИИТЕ И СЛИКИТЕ……

НА ДЕТСКА БОЛНИЦА ВО СКОПЈЕ СО ЧАСОВИ ДЕТЕ СО ПОСЕБНИ ПОТРЕБИ СО ТЕШКИ КОВИД СИМТОНИ И ВИСОКА ТЕМПЕРАТУРА ОСТАВЕНА ВО МИЛОСТА НА ХОДНИЦИТЕ НА ДЕТСКАТА БОЛНИЦА ….РОДИТЕЛИТЕ БАРААТ ПОМОШ ПОШТО

ДЕТЕВО НЕ САКААТ ВО БОЛНИЦА ДА ГО ПРИМЕТ!

ДАЛИ ОВДЕ ИМА ЗДРАВСТВО ИЛИ АПАРТХЕЈД????

ВО МОМЕНТИ ПРИМИВ СЛИКА НА ТОПЛОМЕТАРОТ ПОКАЖУВА ВИСОКА ТЕМПЕРАТУРА….

НАРОДЕ МОМИЧЕТО Е СО ПОСЕБНИ ПОТРЕБИ!!!

НАРОДЕ ЖАЛНА ДРЖАВА МАСОВНО СПОДЕЛУВАЊЕ, пишува на Фејсбук Хасан Селмановски.

Доколку преземете содржина од оваа страница, во целост сте се согласиле со нејзините Услови за користење.