Агенцијата за медиуми мета на хулиганите на Заев (ФОТО)

Хулиганите на Заев удрија по Агенцијата за медиуми
Хулиганите на Заев удрија по Агенцијата за медиуми
Хулиганите кои со денови протестираат поттикнати и поддржани од Заев и СДСМ уништуваат објекти во главниот град.

По сквернавењето на низа значајни историски спомен-обележја, тие продолжија да дивеат и денес.

Новата зграда на Агенцијата за медиуми беше мета на протестантите кои уништуваат се пред себе. Додека нивниот партиски лидер лажно се залага за медиумите, неговите поддржувачи денес удрија по регулаторното медиумско тело.

Телевизија НОВА објави дека и новата зграда на Агенцијата за млади и спорт вечерва беше обоена од хулиганите на СДСМ и СОРОС.

agencija-za-mladi