На Денот на независноста ЈСП ќе вози по неделен возен ред

авното сообраќајно претпријатие Скопје (ЈСП) информира дека утре, на државниот празник 8 Септември, по повод Ден на независноста, јавниот превоз ќе се изведува според неделен возен ред.

Билетарниците и центрите за персонализација нема да работат.