Се очекува ново намалување на цените на горивата

Денеска ќе бидат соопштени новите цени на горивата во Македонија.

По последното намалување на цените, тие изнесуваат 79,50 денари за дизел и еуро супер 98, 77,50 за еуросупер 95.

Нафтата на светските берзи е во постојан пад, па се очекува цените на горивата во Македонија да бидат намалени.