петок, 21 јули 2017  |  Вести денес: 17

На суперексклузивниот концерт на Енрике Иглесиас од 1500 денари!

iglesias

Поврзани вести

Како што веќе најавивме, концертот на Enrique Iglesias што ќе се одржи на 20-ти јуни во СЦ „Борис Трајковски“ го има предзнакот Суперексклузивен затоа што станува збор за концерт со најмал капацитет од сите простори кои Enrique во последниве десетина години настапувал низ светот.

И покрај тоа, цените на влезниците кои ги одредивме се далеку поевтини од било кој концерт во земјите од Европа каде има арени со капацитет од 18.000 посетители.

Продажбата на влезници ќе почне од понеделник, точно во 09 часот на сите продажни места на Купи карти за се и Тикет Плус, како и онлајн, по следниве категории:

GOLDEN PIT PARTER– 1.500 денари (поради бината која има испуст од 17 метри и гледачот ќе има ексклузивна можност да го гледа EnriqueIglesias од блиска позиција).

– ТРИБИНА (на седење, нумерирано) 1.990 денари

GOLDEN SEATS TРИБИНА (на седење, нумерирано) 2.600 денари

VIP 3.100 денари

Најчитани вести