понеделник, 24 октомври 2016  |  Вести денес: 30

Уапсен Сулејман Османи- бегалецот осомничен за нападот во Куманово

Уапсен Сулејман Османи- бегалецот осомничен за нападот во Куманово

Уапсен Сулејман Османи- бегалецот осомничен за нападот во Куманово

Поврзани вести

Косовската полиција го уапси Сулејман Османи, осомничен за нападот во Куманово, кој им побегна на македонските полицајци кога им го покажувал местото каде било скриено оружјето.

Османи користејќи го непристапниот планински предел упеал да избега во Косово.

Спред косовската полиција, на која се повикува „Лајмперс“, во куќата на Османи е пронајден дел од оружјето украдено за време на нападот на караулата во Гошинце.

Најчитани вести